lidraughts.org

Rond toernooi

Beste ontwikkelaars,

Tot nu is lidraughts ideaal voor blitz, (rapid) en correspondentie, maar ik zou ook graag een optie zien om een rond toernooi te doen met klassieke tijd of rapid. Zo zie ik het voor me.

- Je speelt partijen van bijvoorbeeld 40+1
- Alle wedstrijden worden afgerond voor een bepaalde datum die je zelf kan kiezen, zeg bijvoorbeeld binnen 1 maand
- Spelers overleggen met elkaar wanneer ze tegen elkaar willen (een kalender met beschikbaarheid van spelers in lidraughts zou helpen).
- Lidraughts houdt ook geplande wedstrijden bij, dus die nog gespeeld moeten worden, maar al wel gepland zijn door speler 1 en 2.
- Speler 1 daagt speler 2 uit op het moment dat ze beiden tijd hebben.
- Als de deadline van het toernooi daar is wordt de einduitslag opgemaakt. Zou dan zeggen dat uitslagen tegen spelers die minder dan de helft hebben gespeeld wegvallen en dat er reglementaire overwinningen komen voor degene die de meeste wedstrijden hebben gespeeld. Dan heb je uiteindelijk een mooi klassement.
- Op zo'n manier houdt lidraughts de partijen en competitie bij en kunnen spelers op een dynamische manier hun wedstrijden uit spelen.

Er liggen plannen om een dergelijk toernooi systeem mogelijk te maken. Het is nu nog te vroeg om te zeggen wanneer, maar er gaan in de toekomst meer opties bijkomen.

This topic has been archived and can no longer be replied to.

Reconnecting