lidraughts.org

Wekelijkse Nationale Teambattle vanaf vrijdag 26 februari

Vanaf vrijdag 26 februari zal er wekelijks een Nationale Team Battle worden georganiseerd op lidraughts.org
Aanvang 20.30 uur Einde 22.30 uur
Speeltempo 5+3 (5 minuten bij begin partij, plus 3 seconden increment per zet)
Ranglijst wordt bepaald door de totale score van de top-5 spelers van elk team.

Hoe werkt het?
Iedere damclub kan een Team maken op lidraughts.org. Ga hiervoor naar het menu Gemeenschap -> Teams en klik dan links op Nieuw team. Vervolgens kun je het team aanmelden voor de battle door een bericht op lidraughts te sturen naar de organisator genaamd Boterhoofd.

Op dit moment van schrijven hebben zich teams aangemeld van de Rijnsburgse Damclub, Samen Sterk Hazerswoude, het Leids Damgenootschap, de Alphens Damclub, Het Noorden, Hoogeveen en IJmuiden. Verenigingen uit Den Haag en Wageningen hebben daarnaast interesse getoond. Hoe meer teams zich aanmelden, hoe interessanter de competitie zal worden.

Lidraughts heeft een beperking van 10 teams per battle. Indien er meer dan 10 verenigingen belangstelling hebben, dan zullen er verschillende klassen worden aangemaakt, met een promotie/degradatie-regeling.
Vanaf 20.30 tot 22.30 speel je continu partijen, maar alleen tegen spelers van de andere teams. Dus nooit tegen je teamgenoten. Na afloop van iedere partij, kun je desgewenst een kleine pauze nemen of meteen doorgaan met de volgende partij.

Van iedere speler wordt de score bijgehouden. Van elk team worden de beste 5 scores bij elkaar opgeteld. Hiermee wordt de ranglijst samengesteld. Deze methode zorgt ervoor dat teams van verschillende grootte allemaal mee kunnen doen in de battle.

De sterke spelers van een team hebben als taak zoveel mogelijk punten te scoren. De mindere sterke spelers moeten proberen om zoveel mogelijk punten af te pakken van de concurrerende teams.
Ga voor de eerste Nationale Team Battle op vrijdag 26 februari 20.30 uur naar: lidraughts.org/tournament/stIht6sa

This topic has been archived and can no longer be replied to.

Reconnecting